Mikromarc websøk

Knekkebrød
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Knekkebrød
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nno.
Hylle
  • 641.815 R
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 2015
Noter
  • Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød.
ISBN
  • 978-82-521-8489-1
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001407nam a22002774c 4500
*001123530
*00520211012104215.0
*007t|
*008      b2015||||xx ||||e     |||||0 nno|d
*019  $bl
*020  $a978-82-521-8489-1$qib.$cNkr 299.00
*035  $a(BIBBI)0423003
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*090  $c641.815$dR
*099  $c0261.10$d150114$gNOK$mLFHB$pEAA$u141202$xA
*1001 $aRang, Emmanuel$d1970-$jfr.
*24510$aKnekkebrød$cEmmanuel Rang, Guillaume Nifosi, Espen Aasheim ; foto: Lars Petter Pettersen
*260  $a[Oslo]$bSamlaget$ccop. 2015
*300  $a93 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOver tittelen: Åpent bakeri
*5208 $aÅ lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød.
*546  $aNynorsk tekst
*65017$aKnekkebrød$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aAasheim, Espen$emedforfatter$4aut$jn.
*700  $aNifosi, Guillaume$emedforfatter$4aut$jfr.
*700  $aPettersen, Lars Petter$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aÅpent bakeri
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
15/80Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke/tradisjonsmat